Hozzávalók 2 személyre:
2 egész csirkecomb, alsó- és felsőcombra szétvágva
20 dkg kolbász (pl. chorizo), felkarikázva
1 fej hagyma, aprítva
1 nagy krumpli, felkockázva (nálam most édesburgonya volt)
1 fehérbab konzerv (400 grammos), leszűrve
fél liter húsleves
1 nagy paradicsom, felkockázva
1 csomó friss petrezselyem, felaprítva
Olajat forrósítok egy lábosban. Elősütöm rajta a csirkecombokat, kiveszem és félreteszem. A maradék olajon a kolbászt sütöm meg, azt is kiveszem. Ezután a hagymát pirítom meg - ha kell még olaj, akkor pótolom -, majd felöntöm a húslevessel. Beleteszem a paradicsomot, az elősütött csirkecombokat és a burgonyát. Lefedve, lassú tűzön puhára főzöm, majd beleteszem a sültkolbász-karikákat és a babot is. Sózni nem biztos, hogy kell, mert a húsleves és a kolbász is elég sós. Miután a bab is átmelegedett, rászórom a petrezselyemzöldet és tálalom.