Hozzávalók:
1 evőkanál olaj
1 evőkanál cukor
2 fej lilahagyma, felszeletelve
1 dl száraz vörösbor
kevés balzsamecet
2 camembert sajt
4 szelet rozskenyér
sajtkrém
petrezselyemzöld
Az olajon karamellizálom a cukrot, rádobom a hagymát, majd rövid párolás után hozzáöntöm a bort. Picit sózom, majd lassú tűzön párolom, amíg a hagyma megpuhul, de nem esik szét. (kb. 20 perc). Hozzáadok egy kevés balzsamecetet, és még egy percig párolom.
Közben a kenyérszeleteket megkenem a sajttal, rászórom az aprított petrezselymet.
A sütőt 180 fokra előmelegítem és az egész camembert sajtokat 2 perc alatt átmelegítem.
A sajtot félbevágom, és minden kenyérszeletre teszek egy fél sajtot és egy kanál hagymát.