Receptjeim gyűjteménye

Oliva

Oliva

Boszorkánymáglya

2022. november 16. - Oliva receptjei

p1120558.JPG

Negyed óra alatt, könnyen elkészíthető desszert, és még sütni sem kell!

16 db babapiskóta
1 csomag gesztenyepüré (20 dkg)
2 dl tejszín
5 dkg csokoládé
1 dl tej
fél dl rum

A gesztenyét almareszelővel lereszelem (vagy krumplinyomóval is össze lehet törni).
A rumot és a tejet összekeverem, belemártom a piskóták felét, és egymás mellé lefektetem őket. Rászórom a gesztenye egyharmadát, majd arra rakom a második sor áztatott babapiskótát. Megszórom a gesztenye kétharmadával.
A tejszínt kemény habbá verem, és habzsákkal a gesztenye tetejére nyomom, majd végül a máglyát olvasztott csokival meglocsolom.
Tálalásig hűtőben tartom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olivareceptjei.blog.hu/api/trackback/id/tr7117980196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása