A páchoz, ami kb. 12-16 db csirkeszárnyhoz elég, a következőket kevertem össze:
3 evőkanál ketchup
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál étkezési keményítő
1 evőkanál méz
fél dl étolaj
1 dl húsleves (hidegen mehet bele)
1-2 gerezd zúzott fokhagyma
1 kisebb fej vöröshagyma, apróra vágva
valamint só, bors, oregano, kakukkfű és bazsalikom.
A hús legalább 1-2 órát maradjon a pácban, majd egy tepsiben egymás mellé fektetve, a maradék páccal nyakon öntve, takarás nélkül pirosra sütöttem.
A mártogatóshoz összekevertem:
5 evőkanálnyi majonézt,
3 evőkanál tejfölt,
3 evőkanál fehérbort,
1 evőkanál mézet,
2 evőkanál citromlevet,
2 evőkanálnyi aprított snidlinget,
valamint sóval, frissen őrölt borssal fűszereztem.