Hozzávalók:
4 csirkecomb
25 dkg gomba, tetszőlegesen felszeletelve
25 dkg paradicsom, kis kockákra vágva
1 fej hagyma, felaprítva
1 gerezd fokhagyma, felaprítva
tárkony
bő fél deci száraz fehérbor
petrezselyemzöld
só
bors
étolaj
liszt
A csirkecombokat sózom, borsozom és lisztbe forgatom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és közepes hőfokon elősütöm combokat, majd kiveszem és félreteszem.
A visszamaradt olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a gombát, fokhagymát, a paradicsomot, fűszerezem sóval, borssal, kevés tárkonnyal és friss petrezselyemmel. Hozzáöntöm a bort, felforralom, majd a raguba visszateszem a csirkecombokat és alacsony hőfokon, lefedve készre főzöm.
Párolt rizzsel tálalom.